Delivery & Payment

Toimitusaika ja -tapa

Lemmikkitarvike Taicatassu pyrkii toimittamaan tilaukset 1-3 arkipäivässä. Koiratarhojen ja koirankoppien toimitusaika on yleensä 2-5 arkipäivää, sesonkiaikaan toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Arkipäiviin ei lueta viikonloppuja eikä arkipyhiä. Toimitus riippuu myös kuljetusliikkeiden toiminnan sujuvuudesta. Mahdollinen poikkeava toimitusaika on kerrottu tuotesivulla. Emme vastaa viivästyneen toimituksen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.


Noutotilaukset toivotaan tehtävän mieluiten edellisenä arkipäivänä tai viimeistään kolme tuntia ennen noutoa. Mainitse noutoajankohta tilauksen lisätietokentässä.


Pakastetuotteissa nouto on ainoa vaihtoehto.


Toimitamme tuotteita ainoastaan Manner-Suomeen.

Emme toimita tuotteita Ahvenanmaalle tai ulkomaille.


Toimituskulut

Voit noutaa tilauksesi myymälästämme (Sporttipajan tiloissa, Kiannonkatu 1, 89600 Suomussalmi) ilman toimitusmaksua. Huomioithan, että noutotilauksia pidetään varattuna vain kolme arkipäivää tilauspäivästä.

Lemmikkitarvike Taicatassu varaa oikeuden muuttaa toimitustapaa tarvittaessa.

Emme vastaa verkkokaupassa olevista teknisistä virheistä tai kirjoitusvirheistä.


Maksaminen & Maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla yleisillä pankki- ja luottokorteilla noudon yhteydessä, sekä verkkokaupassa myös pankkisiirrolla.


Varastosta loppuneet tuotteet 

Mikäli tilattu tuote on loppunut varastosta, pidätetään oikeus korvata se samantasoisella, vastaavalla tuotteella. 

Mikäli vastaavaa tuotetta ei pystytä toimittamaan, asiasta ilmoitetaan asiakkalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaushetkellä varastosta loppuneita tuotteita ei toimiteta jälkitoimituksina. Tilausta ei voi muuttaa (esim. lisätä tuotteita) sen jälkeen, kun se on tehty verkkokaupassa. Tuotteita ei toimiteta jälleenmyyntiin.


Hinnat

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä tai noudettaessa, voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja, toimitus- ja käsittelymaksut ilmoitetaan aina erikseen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lemmikkitarvike Taicatassu ei vastaa kuvaston tai verkkokaupan painovirheistä, hintamuutoksista tai tuotteiden loppumisesta.

Selvät hintavirheet

Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

  • jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
  • jos satojen eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi ilmoitetaan esim. 59 euroa.

Em. tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.


Henkilötietojen käsittely

Lemmikkitarvike Taicatassu käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakas tekee siitä kirjallisen pyynnön Lemmikkitarvike Taicatassu:lle (Lemmikkihoiva Tassu tmi, Meriläisentie 12, 89800 SUOMUSSALMI KK). Lemmikkitarvike Taicatassu ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille. 


Ylivoimainen este (Force Majeure)

Lemmikkihoiva Tassu tmi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy lemmikkitarviketaicatassu.fi-verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure). Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.